Gå til vores Pre-arrival tilmeldingsformular.


På Lærdansk Pre-arrival kan du let og uden besvær lære det mest basale sprog, den grundlæggende grammatik og den vigtigste viden om danske forhold, inden du kommer til Danmark. På Pre-arrival lærer du dansk online, men selvom undervisningen er netbaseret, er du er ikke alene i din sprogindlæring. Du kan få professionel danskundervisning med individuel feedback fra en lærer, der står klar til at hjælpe dig med danskopgaverne på dit Pre-arrivalkursus.

Du kan vælge mellem 3 forskellige Pre-arrivalkurser.
Undervisning og pris afhænger af, hvilket kursus du vælger.

Mulighed 1: 

Et onlinekursus på 50 selvrettende opgaver/25 lektioner, der kan tages når og hvor som helst, så mange gange man har lyst til inden for 6 måneder fra startdato. Du lærer basale ting som at præsentere dig og stille spørgsmål, udtale tal og bogstaver og enkel grammatik samt fakta om Danmark. 

Mulighed 2:

Et onlinekursus på 60 opgaver/30 lektioner, der kan tages når og hvor som helst, så mange gange man har lyst til inden for 6 måneder fra startdato.
Du lærer basale ting som at præsentere dig og stille spørgsmål, udtale tal og bogstaver og enkel grammatik samt fakta om Danmark. 
I mulighed 2 er der i alle emner opgaver, hvor du modtager individuel feedback. Disse opgaver kan kun afleveres en gang. Der er ikke lærerfeedback i ferierne.

Mulighed 3: 

Mulighed 3 er Netdansk, Danskuddannelse 3 onlineundervisning - læs mere om Netdansk HER.

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA