Danskkurser for alle

Hos Lærdansk kan du få et danskforløb, der passer til dine behov, hvad enten det er målrettet et særligt fagligt indhold eller en specifik målgruppe. Se vores dansktilbud eller kontakt et Lærdansk Sprogcenter i nærheden af dig.

View this page in English

Danskuddannelse 1, 2 og 3

Er du ny i Danmark, og vil du gerne lære det danske sprog og lære om dansk kultur og samfund? Så er én af de 3 danskuddannelser noget for dig.

For studerende

Er du i Danmark for at studere, og vil du gerne lære dansk sammen med andre internationale studerende? På Lærdansk får du et kursus, hvor du sammen med andre unge får en introduktion til dansk sprog og kultur.

For skandinaver

Er du nordisktalende og har du behov for danskundervisning med fokus på mundtlig kommunikation og udtale?

Udtalekursus

Hvis du har problemer med dansk udtale, er du ikke alene. Faktisk oplever næsten alle, at netop udtalen er det sværeste ved dansk. Men der er hjælp at hente.

Individuel undervisning

Leder du efter et danskkursus, der er 100% tilpasset dig? Lærdansk tilbyder en til en-kurser, der udelukkende fokuserer på dine læringsbehov.

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA