Kurser

Lærdansk tilbyder effektive og individuelt tilpassede danskkurser på vores sprogcentre, på virksomheder, uddannelsessteder og online. Se vores dansktilbud her eller kontakt et Lærdansk Sprogcenter i nærheden af dig

View this page in English

Dansk for alle

Hos Lærdansk kan du få et danskforløb, der passer til dine behov, hvad enten det er målrettet et særligt fagligt indhold eller en specifik målgruppe. Se vores dansktilbud eller kontakt et Lærdansk Spogcenter i nærheden af dig.

Lærdansk online

På Lærdansk kan du lære dansk på nettet, uanset hvor i verden du befinder dig. Hvis du har brug for et fleksibelt tilbud, der passer til en travl hverdag med skiftende arbejdstider og måske med meget rejseaktivitet, er et Lærdansk onlinetilbud noget for dig.

FVU og OBU

Måske taler du allerede godt dansk, men vil gerne blive bedre til at læse og skrive på dansk? Eller måske mangler du færdigheder inden for matematik, IT eller engelsk i dit job? På Lærdansk udbyder vi både FVU - Forberedende voksenundervisning og OBU - ordblindeundervisning. Vi har FVU-Start, FVU Læsning, FVU-Matematik, FVU-Engelsk og FVU-Digital. Læs om de forskellige FVU-kurser og om OBU på Lærdansk og tilmeld dig nu. Det er gratis at modtage FVU- og OBU-undervisning.

Klar til prøve

Går du ikke på en sprogskole, og vil du gerne tage en prøve? Så kan du tage et forberedende kursus på Lærdansk. På et "Klar til prøve-kursus" kan du blive helt klar til Danskprøverne, Studieprøven og Indfødsretsprøven.

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA