Kurser

Lærdansk tilbyder gratis danskkurser på alle niveauer for internationale borgere.

Alle er velkomne

Lærdansk tilbyder gratis danskkurser for internationale borgere på alle niveauer, lige fra analfabeten til akademikeren. Uanset dine nuværende kvalitikationer og sprogniveau er der et kursus og en klasse, der passer til dig. 

Se hvilket kursus der passer til dig

Tilmelding

Tilmeldingen foregår forskelligt fra skole til skole. Kontakt din lokale Lærdansk for at høre, hvordan du tilmelder dig dit gratis danskkursus.

Find din lokale Lærdansk

Du er noget særligt

Lige som alle kursister, er du noget særligt. Derfor har Lærdansk klasser, som er skræddersyet til dine sprogkundskaber, din uddannelse og dine ønsker til skema. I de større byer finder du endda særlige klasser for nordisk talende og for akademiske studerende og medarbejdere.

Klasser for nordisk talende og akademikere

Netdansk - lær dansk på nettet

Foretrækker du at studere om aftenen eller i weekenden? På arbejdet? Eller derhjemme? Så skulle du prøve Netdansk. På Lærdansk kan du vælge mellem et omfattende udvalg af klasser på sprogcentret, og du kan supplere med bekvemme og interaktive online lektioner med kvalificeret feedback. Med Netdansk har du alle fordelene ved Lærdansk hjemme hos dig selv. Kombiner Netdansk med lektioner på din lokale Lærdansk eller gå all-in og tag et helt online kursus.

Mere om Netdansk

3 kurser, 6 moduler

De tre danskkurser DU1, DU2 og DU3 består af 6 moduler hver. Hvert modul har veldefinerede mål for kursistens danskkundskaber, både mundtlige og skriftlige. Mellem modulerne er der en lille test, som du skal bestå for at fortsætte med næste modul. Du kan afslutte dit kursus med en prøve, enten Danskprøve eller Studieprøve ... den sidste er nødvendig for at få adgang til en række uddannelser i Danmark.

Det store overblik

Priser

Kurserne på Lærdansk er gratis for internationale borger, som bor, arbejder eller studerer i Danmark. Hvis du arbejder eller studerer i Danmark, skal du dog lægge et depositum på 1.250,00 DKK for at starte på dit kursus. Beløbet føres tilbage til din konto, når du afslutter eller afbryder dit kursus.

Se alle detaljer om priserne

Hverdagsdansk

Grammatik er sjovt, men på Lærdansk fokuserer vi på at lære vores kursister hverdagsdansk. Allerede fra første lektion lærer du ord og sætninger, som du kan bruge med det samme på dit arbejde, studie eller andet. Det gør undervisningen spændende, siger vores kursister. Og så kan vi jo altid have sjov med grammatik senere.

Prøv vores self study guide